Italienske buffeter
128,75 kr
500
ISBN
9788711264966
Fællesnævneren for al italiensk mad er den rene
smag, gode råvarer samt hurtige og enkle opskrifter. Men ikke alt er lige fantastisk. Rejser man rundt i Italien og spiser på restauranter kan man ofte konstatere, at hovedretterne - secondi - kan man springe over. Den italienske mad er bedst, når det gælder småretterne, forretterne - antipasti - og den efterfølgende ret - primi - hvor pasta, risotto og suppe serveres.
Derfor er det egentlig indlysende at lave en bog med italienske buffeter. Byd helt enkelt på det bedste og lad enhver vælge selv. Man behøver ikke altid have en hovedret. Og til en hverdags-middag kan man også udmærket lave nogle antipasti og nøjes med det.
smag, gode råvarer samt hurtige og enkle opskrifter. Men ikke alt er lige fantastisk. Rejser man rundt i Italien og spiser på restauranter kan man ofte konstatere, at hovedretterne - secondi - kan man springe over. Den italienske mad er bedst, når det gælder småretterne, forretterne - antipasti - og den efterfølgende ret - primi - hvor pasta, risotto og suppe serveres.
Derfor er det egentlig indlysende at lave en bog med italienske buffeter. Byd helt enkelt på det bedste og lad enhver vælge selv. Man behøver ikke altid have en hovedret. Og til en hverdags-middag kan man også udmærket lave nogle antipasti og nøjes med det.
Forfatter | Marco Baudone, Thomas Tengby og Stefan Anderson |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. apr. 2005 |
Sideantal | 88 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. apr. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711264966 |
ISBN-10 | 8711264969 |
EAN | 9788711264966 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Inger Bonnesen |
Illustreret i farver/sh | Nej |